Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان پیش بین مسئول هواشناسی کردستان اعلام کرد: ایستگاه هواشناسی فرودگاه سنندج،با ثبت 21 میلی متر بارندگی در شبانه روز گذشته بیشترین میزان بارش در سطح استان را داشته است.

خسرو سیف پناهی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین نقشه ها و خروجی مدل های پیش بینی هواشناسی از امروز شنبه تا روز چهارشنبه (۸ تا ۱۳ آبان) همچنان شاهد ناپایداری‌های جوی در سطح استان به شکل ابری شدن آسمان در طول شبانه روز،در برخی نقاط مه،وزش باد و در بعضی ساعات رگبار باران به همراه رعدوبرق خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتظار می‌رود طی بعد از ظهر امروز تا صبح فردا ( ۸ و ۹ آبان) بارش ها در بیشتر مناطق استان ادامه داشته و از روز دوشنبه شرایط برای وقوع بارش عمدتاً در نواحی غربی،شمالی و بعضی از مناطق جنوبی همچنان فراهم خواهد بود. 

پیش بین مسئول هواشناسی کردستان اعلام کرد: با توجه به شکل گیری گردوخاک بر روی عراق و انتقال بخشی از آن به نیمه غربی کشور،از فردا تا حدودی کیفیت هوا و دید افقی در سطح استان کاهش می یابد. 

سیف پناهی افزود: تا روز چهارشنبه دما در طول شبانه روز تغییرات قابل توجهی نداشته و با نوسان ۱ تا ۲ درجه در همین محدوده باقی خواهد ماند.

وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته همه ایستگاه های هواشناسی استان بارش را ثبت کرده و از میان آنها ایستگاه های فرودگاه سنندج، دهگلان و سراب شهرک به ترتیب با ۲۱ ، ۲۰/۲ و ۲۰ میلی متر بیش ترین بارش و ایستگاه های بابارشانی،مریوان و کامیاران با ۳/۶ ، ۳/۳ و ۱/۱ میلی متر به ترتیب کمترین بارندگی را داشته‌اند که متوسط عددی بارندگی شبانه روز گذشته استان حدود ۱۱/۵ میلی متر است.

سیف پناهی بیان کرد: تمام ایستگاه های هواشناسی کردستان در ۲۴ ساعت اخیر دمای مثبت ثبت کرده که ایستگاه زرینه اوباتو با ۳/۵ درجه سانتیگراد سردترین و ایستگاه سروآباد با ۲۴/۵ درجه،گرمترین نقطه استان بوده است.

پیش بین مسئول هواشناسی استان خاطرنشان کرد: در مدت یادشده ایستگاه های هزارکانیان و اویهنگ با حداکثر رطوبت ۱۰۰ درصدی مرطوب ترین نقاط استان بوده اند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شبانه روز میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم

نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به مناسبت «هفته سنه» در سینما بهمن سنندج دائر شده و یک قرن از تاریخ این دیار از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج شامل 60 عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه 70*50 از سال‌های 1260 تا 1360 (یک قرن) در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت 17 تا 20 پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

در ادامه یک قرن از تاریخ و شخصیت‌های سنندج از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده که با هم می‌بینیم:

.

سنندج به کردی (سنه یا سنه دژ) مرکز استان کردستان در غرب ایران است. پس از نابودی دژ حسن‌آباد در سال 1046 هجری قمری در زمان حکومت شاه‌صفی، سلیمان‌خان اردلان پسر تیمورخان اردلان از بستگان مورد اعتماد شاه‌صفی به کردستان آمد، مرکز ایالت کردستان را از حسن‌آباد به سنندج انتقال داد و شهر سنندج را در محل روستای سینه پی نهاد و دژ حکومتی را بر بالای تپه‌ای به بلندای 20 متر در کنار روستای سینه (که امروزه به باشگاه افسران معروف است) ساخت و در بیرون و پیرامون دژ؛ خانه، گرمابه، بازار و مسجدی ساخت و رشته کاریزی نیز در دشت «سرنوی» پی نهاد و آب آن را به شهر و میان دژ آورد.

دژی را که «سلیمان‌خان» بنا نهاد «سنه‌دژ» نامیدند که بر اثر گذشت زمان و تلفظ‌های گوناگون به «سنه‌دج» و سپس «سنندج» دگرگون شد. سازهٔ اصلی آن از زمان خسروخان اول تا امان‌الله‌خان اول طول کشید. حسنعلی‌خان اردلان، والی سنندج در سال 1116 هجری قمری درمیان دژ حکومتی چند تالار و عمارت بنا می‌کند و سپس مسجد و مدرسه‌ای بزرگ در شهر سنندج بر پا می‌کند که دو منار بلند داشته است. این دو منار یکصدسال پابرجا بود تا اینکه «امان‌الله‌خان اردلان» والی کردستان که مردی سخت مذهبی و تندرو بود، آن را ویران کرده و به جایش مسجد و دو منار و باغی به نام فردوس ساخت.شهر سنندج مقر طوایفی از اردلان، جاف، مردوخی‌ها، صادق وزیری، ناهید، کامکارها، کمانگرها، نقشبندی، شیخ الاسلامی، اردلان، وزیری، وکیل، تیمون، هاشمی، لله خانی، قطبی، میربابان، بابان، سروش، گله داری (گله خانی) و طلائی بوده‌ است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان‌غربی تقویت شد
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • فراشبند با ۳۷ میلی متر باران، رکورد دار بارش‌ها
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • بارش‌های رگباری زنجان را فرا می‌گیرد
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • شکست رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج ایستگاه شهید سلطانی افتتاح می شود