Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی پناهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در فصل بهار امسال پس از شهر مریوان با ۱۱۱ میلی‌متر، شهرهای زرینه ۶۵، کامیاران و بانه ۶۱، بیجار ۵۸، سنندج ۵۶، سقز ۴۸ و قروه ۳۰ میلی‌متر بارندگی داشتند.

وی افزود: بیشترین افزایش بارندگی نسبت را به مدت مشابه سال گذشته شهر سنندج با ۸۴ درصد داشت و پس از آن شهرهای مریوان با ۸۳ درصد، کامیاران ۸۱، بیجار ۷۲، زرینه ۴۶، بانه ۳۱ و سقز ۱۱ درصد در رده‌های بعدی قرار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان با اشاره به اینکه همه شهرهای استان نسبت به دوره بلندمدت (۳۰ سال اخیر) در فصل بهار امسال کاهش بارندگی داشتند، ادامه داد: شهر قروه با ۷۵ درصد بیشترین کاهش بارندگی را داشت و پس از آن شهرهای سقز نیز ۶۹ درصد، بانه ۶۵، کامیاران ۵۹، سنندج ۵۸، بیجار و زرینه ۵۰ و مریوان ۴۸ درصد کاهش بارش داشتند.

وی یادآور شد: در مجموع فصل بهار امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش بارندگی داشتیم اما نسبت به دوره بلندمدت بارندگی استان کاهش داشت.

اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود) و ۱۳ ایستگاه اقلیم‌شناسی، ۷۹ ایستگاه باران‌سنجی و سه ایستگاه جاده‌ای است و این ایستگاه‌ها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازه‌گیری، ثبت و مخابره می‌کنند.

برچسب‌ها تغییرات آب و هوا کردستان بارندگی سنندج بارش باران سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات آب و هوا کردستان بارندگی تغییرات آب و هوا کردستان بارندگی سنندج بارش باران سازمان هواشناسی فصل بهار امسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد

محمد میری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، بیان کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد، تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استان‌های کشور را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • شدت بارندگی‌ها در کردستان کمتر می‌شود
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • صفی آباد دزفول و حسینیه اندیمشک پربارش‌ترین نقاط خوزستان
  • استمرار بارندگی‌ها در لرستان
  • شهر حسینیه اندیمشک پربارش ترین نقطه خوزستان
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد